Poëzie Karaoke

Geen Abba, maar Slauerhoff

Een karaoke bar waar geen songteksten, maar gedichten op het scherm verschijnen. Karaoke was voor mensen die niet kunnen zingen al uitermate geschikt om hun strotten toch eens te openen – liefst na de nodige schaamte overwinnende consumpties. Nu hoef je zelfs niet meer te zingen. Tijdens de Poëzie Karaoke draait het om je charisma en retorica.

Poëzie Karaoke is dé literatuur beleving die geschikt is voor in de late (festival)uurtjes. Iedereen kan alwetend intellectueel zijn.

Poëzie hoort onder de mensen, tussen de blote voeten in het (festival)gras.

Poëzie Centrale

Trrrring, trrrring, dichter aan de telefoon!

De Poëzie Centrale van Proces-Verbaal is een installatie voor feesten, festivals, entertainment en andere evenementen. De Poëzie Centrale verrast, brengt blijdschap, ontroert en zorgt voor een unieke en intieme poëzie beleving via ouderwetse telefoons. Trrrring, trrring, dichter aan de lijn!

Poëzie Tuin

Apparaten waar poëzie in zit

Kussens met fluisterende stemmen, ouderwetse telefoons omgebouwd en van poëzie voorzien, zitjes met luide speakers en palen waar poëziekabouters in wonen.

De toestellen van de Poëzie Tuin zitten vol bewegingssensoren, telefoononderdelen en lichteffecten. Zo verrassen deze poëtische toestellen elke bezoeker met een gepaste dosis poëzie: langs wandelpaden, tijdens muziekfestivals, in bibliotheken of de binnenstad. Alle toestellen werken met afspeellijstjes en zijn dankzij ingebouwde accu’s eenvoudig overal te plaatsen.

Herman Brood bus

De perfecte setting voor Poëzie Karaoke. Samen met Stichting Hubert zorgen wij voor een uniek poëzie podium in dit originele, rollend Brood-kunstwerk!