Poster Expoezitie Poezieweek 2018 - IMG_2305

Galerie – work in progress

We staan altijd open voor nieuwe locaties en evenementen om een expoëzitie te realiseren. En we werken hard om in de nabije toekomst onze eigen galerie te openen in Nijmegen, Tilburg of Breda. Daar willen we schrijvers en kunstenaars naast elkaar laten werken en exposeren. Voor ons is poëzie veel meer dan letters samengevat in een boekje.

IMG_2302

Eigen werk

Op zoek naar een origineel werk voor aan de muur of op tafel? Check onderstaande PDF, een portfolio met werk door de oprichters van Proces-Verbaal: Maurits Verhoef en Jasper Serraris.

Mocht het verlangen verdampen, de verbeelding vervagen, is de afstand tot kunst te groot en de realiteit te dichtbij

Uit: De betonnen kamer van adeloscentie

Expoëzities

Sinds de Poëzieweek 2018 organiseren wij jaarlijks onze Expoëzitie, een nieuw begrip voor exposities waarin we taal en beeldende kunst samen laten komen. Tijdens de Poëzieweek 2019 werkten we met Jordy Koevoets en Peer Vink aan de expoëzitie ‘Zo Plat als een dubbeltje___’. Ook tijdens Oerol 2019 mixten we beeldende kunst van Noortje Haegens met onze poëzie in theaterstuk De Rechtbank.

Klik op de evenementen om terug te gaan in de tijd en nog één keer te genieten van het beeldmateriaal. Gelukkig hebben we de foto’s nog..

Poëzie is kunst en beeldende kunst vertelt ook verhalen

Proces-Verbaal verzorgde ook poëzie voor musea en exposities waaronder: